Private Label

Dankzij de inplanting van een moderne productielijn beschikt Prodal over een onbeperkt aanbod milieuvriendelijke producten, detergenten, zepen, shampoo’s, enz…

Prodal produceert het product naar uw of ons recept, vult af en kleeft uw etiket op de door u geleverde of de door onze aangeboden verpakking. In samenspraak wordt een etiket aangemaakt of ontworpen die voor elke klant individueel wordt uitgewerkt.

Als loonafvulbedrijf mengen wij alle chemische producten en vullen wij eveneens uw product af in de door u gewenste verpakking.

Dankzij onze flexibele organisatie kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten produceren en garanderen steeds afwerking hiervan binnen de afgesproken termijn.

Tijdens het productieproces worden regelmatig controles uitgevoerd en bijgehouden op een batchrapport om een perfecte en constante kwaliteit te garanderen.

Bij levering van producten worden automatisch de MSDS-fiche’s m.b.t. de Wet Milieu gevaarlijke stoffen en de transportkaarten m.b.t. de A.D.R.-wetgeving bijgevoegd.

Deze documenten worden tevens gepersonaliseerd naar wens van de klant met mogelijkheid productnaam, productomschrijving, logo en firmagegevens toe te voegen.
Vanzelfsprekend wordt de actuele wetgeving omtrent deze aangelegenheden op de voet gevolgd en worden alle update’s per kerende aan de klant doorgegeven.